navigace: hlavní strana > fórum > Články > Diskuse ke článkům > Youngtimery na Driverswebu – Simca 1301

Zpět na kategorii

Téma Youngtimery na Driverswebu – Simca 1301

Článek Youngtimery na Driverswebu – Simca 1301

Youngtimery. Auta tak stará, aby byla plná charakteru, ale stále dost mladá, aby se s nimi dalo často jezdit. Právě jim patří řada snů nadšených řidičů a právě jim se chceme v novém seriálu článků věnovat. A kdo jiný by měl být ve vzpomínání na ně povolanější, než bývalý majitel mnoha okouzlujících kousků.

celkový počet příspěvků: 10
1. spacekadam

Vytvořeno: 20.2.2012 19:56:13 Reagovat

Perfektní článek, díky Petře! Četlo se mi to jedna báseň a pro youngtimery mám slabost. Už se těším na pokračování smiley

ps: To tě musí na registru vozidel velmi dobře znát, ne? wink

2. erbe

Vytvořeno: 20.2.2012 22:09:37 Reagovat

V poslednom čase samé super články. Len tak ďalej ! A tá fotka motorového priestoru.. to je masóóó smiley

3. EssexBoy

Vytvořeno: 21.2.2012 08:31:14 Reagovat

Paráda, rád jsem si to pročetl. Ani bych se nedivil, kdyby ten jihomoravský nadšenec, kterej teď Simcu vlastní, byl Vlkodlak od nás z klubu. Máte společnou jednu věc, on taky vystřídal spoustu starých aut, jen s tím rozdílem, že on se dosud žádného nezbavil, takže jich těď má kolem šedesáti. Fakt, nekecám. Hodně těch aut má různě po brněnských ulicích a sezonní blokové čištění je pro něj noční můrou, takže po nocích jen stěhuje auta.

Až v Brně o půlnoci potkáte žlutého Transita Mk2 s plaťákem, na kterém je 40 let stará kára, je to Vlkodlak.

4. RWDriver

Vytvořeno: 21.2.2012 13:53:07 Reagovat

Ahoj, tak to je supr historka - to teda musí bejt ještě o dvě třídy jinej kalibr ten Vlkodlak , jinak jsem slyšel od Pavla Jiříčka (MGB V8 "meggie" ) že Fordever klub jede letos na Le Mans Classic, tak to je skvělý a zapaříme.... , taky tam letos nesmim chybět. Uvidim čim pojedu, v GT6tce bych se asi cestou uvařil zaživa, ale byl by to zas supr pocit tam letos dojet správným autem

na tento příspěvek reagoval: EssexBoy
5. Zed

Vytvořeno: 21.2.2012 15:04:44 Reagovat

Těším se na další "nášup".

Zálibu ve starejch autech oceňuju a dokážu se ztotožnit s některejma větama, mám to totiž dost podobně, ikdyž teda zatím jich mám pouze pár (doslova), za to ale obě, dalo by se říct, kultovní :)

6. EssexBoy

Vytvořeno: 23.2.2012 10:26:29 Reagovat
reakce na příspěvek: Vytvořeno: 21.2.2012 13:53:07 - RWDriver zobrazit

Ahoj, tak to je supr historka - to teda musí bejt ještě o dvě třídy jinej kalibr ten Vlkodlak , jinak jsem slyšel od Pavla Jiříčka (MGB V8 "meggie" ) že Fordever klub jede letos na Le Mans Classic, tak to je skvělý a zapaříme.... , taky tam letos nesmim chybět. Uvidim čim pojedu, v GT6tce bych se asi cestou uvařil zaživa, ale byl by to zas supr pocit tam letos dojet správným autem

Jo, FCB jede na LMC2012, ale tím, že jedeme poprvé, pojedeme v nové Galaxy, konvoj starejch Fordů se zatím nekoná. Ale to neznamená, že nezapaříme, s Pavlem Jiříčkem jsem se dohodli, že se všichni složí na jedno stanovací místo navíc, kde bude velkej přístřešek (mám parádní Event Shelter od Colemanu) a společenská zóna.

Jinak včera jsem se ptal Vlka, z jeho 4 simek ani jedna není zelená, takže tu Tvou Simcu nekoupil on.

7. RWDriver

Vytvořeno: 25.2.2012 16:38:57 Reagovat

To Essex Boy : Na Le Mans se těšim jak děcko na Vánoce !  Ale myslim že bychom se na jaře mohli potkat na setkání Hist. závoďáků v Brně, chtěl bych si tam letos přivézt GT6tku a projet se . Přes zimu ladim pár drobností, hlavně tedy pořádné závodní "retro" sedačky.  Napíšu ti SZ

To ZED : Díky že se ti článek líbil, neboj bude pokračování :)) , Pochlub se co máš za dvojici kultovních kár ?

Petr

8. EssexBoy

Vytvořeno: 25.2.2012 21:12:37 Reagovat

jasně, okruh v Brně bude 14.4., kolega Jiříček má pozvánku, nebo mi do SZ pošli mail a já Ti ji tam pošlu cool

9. Zed

Vytvořeno: 28.2.2012 10:40:01 Reagovat

RWDriver: nejsou to zrovna historický kousky, ale jedno je NAčko MX5 a druhý, momentálně pouze v podobě kastle, hachiroku.

10. RWDriver

Vytvořeno: 28.2.2012 12:26:49 Reagovat

to ZED:  to jsou parádní káry. Já měl hatchinu asi půl roku než se povedlo mé drahé polovičce mě přesvědčit abych jí prodal. A to byla vážně chyba, to bylo tak skvělý auto a ač odlehčeno rezí, těch pár ilegálních jízd bez STK jsem si vážně vychutnal. Takže neprodávej , vytrvej a renovuj :)

A MX-5 NA mam hrozně rád, jednou jsem málem koupil, pak si to rozmyslel protože napadl nějak sníh a nebylo jak si jí z německa odvézt. a dnes ačkoliv máme v rodině MX5 NC , pořád uvažuju že si na jaře NA koupím. Jen vymyslet další garážovací prostor.....

Přidat odpověď

Sjednejte si levné povinné ručení za 7 minut.

inzerce