navigace: hlavní strana > fórum > Komunita > Soutěže > FOTOSOUTĚŽ 2011

Zpět na kategorii

Téma FOTOSOUTĚŽ 2011

celkový počet příspěvků: 2365
2361. Ch@ron

Vytvořeno: 22.5.2012 12:45:00 Reagovat

Pointa byla v tom, že soutěžit mohou jen ti, co na DW mají recenze aut. A kam jinam vkládat fotky svého auta, než ke svému autu. Tohohle pravidla bych se nevzdával!

2362. iudex

Vytvořeno: 22.5.2012 12:59:44 Reagovat

Ja od začiatku kritizujem fotobanku pri recenzii auta. Okrem obmedzenia veľkosti je problémom divný spôsob kompresie, ktorý podľa mňa výrazne mení fotku, najmä jej ostrosť a farebnosť. Inde ostré a jasné fotky mi po uložení do galérie pôsobia matne a neostro. Ak ide pri fotke o nápad, uloženie na DW je OK. Ak ale ide aj o technickú kvalitu, dám radšej fotku inde.

Ostatne tohtomesačná téma je najlepším dôkazom nevhodnosti galérie DW: pri rozmere max. 1600 bodov by moja fotka mala na výšku cca. 270 bodov. To je dobré tak pre 0,3 MPix mobil, nie pre normálny foťák. Takže by som striktne neodmedzoval ukladanie fotiek iba do galérie DW.

2363. LetiferDS

Vytvořeno: 22.5.2012 14:05:13 Reagovat

Souhlas s "Ch@ronem", řešení problému je navýšit parametry  zde na DW, větší velikosti a hlavně možnost vkládání více formátů. Tahle soutěž je pěkná v tom, že nutí uživatele aby obnovovali informace, tedy galerii ke svým vozům a pozvedá úroveň recenzí, což má určitý přínos i pro samotný DW. smiley

2364. Thomasino

Vytvořeno: 22.5.2012 19:16:24 Reagovat

Za stávajícícho stavu a zobrazovaném rozlišení 1024 bodů a kompresi bych to osobně neomezoval jen na tento web, určitě ne pro toto kolo (ikdyž na rajčeti jsem si zase až tak nepomohl...). Jen tak mimochodem, v minulém kole měl taky někdo fotku na jiném místě (tuším iudex??) a nikdo nic nenamítal. Když jsem to tady "přiznal" hned při vložení své fotky do fotosoutěže, tak se začalo diskutovat smiley Ale jen ať se diskutuje, od toho je to diskuzní web a díky fotosoutěži se tu aspoň něco děje devilwink

P.S.: Matheas - já zde soutěžní fotku už vložil, ale nevidím ji přihlášenou v tvém upozornění na začátek vkládání crying

8.5.: "Vím že sice trochu předčasně, ale přihlašuji svoji fotku do květnového kola fotosoutěže s názvem Auto a panorama:"

odkaz

2365. mojito

Vytvořeno: 22.5.2012 21:46:54 Reagovat

Tak každej z vás má v něčem pravdu, ta komprese na DW je opravdu příšerná, pokud někdo minule vložil fotku z jiného úložiště, tak jsem to přehlédl, nicméně bych byl pro to, aby buď všichni vkládali na DW nebo na ´JEDNO společné uložištěenlightened

Přidat odpověď

Sjednejte si levné povinné ručení za 7 minut.

inzerce