Články - Testy

Honda Civic 1,7 CTDi EP4 – Test

Honda Civic 1,7 CTDi EP4 – Test

autor: Adam Špaček | datum: 11.10.2010

Honda Civic minulé generace je vyhlášená svými jízdními vlastnostmi. Ale jak se projeví zkřížení s naftovým motorem?


Ford Fusion 1,4i 16V – Test

Ford Fusion 1,4i 16V – Test

autor: Luboš Růžička | datum: 11.10.2010

V téměř nezměněné podobě se tento zástupce kategorie malých automobilů vyrábí již devátým rokem. V posledních třech letech se stal nejprodávanějším zahraničním autem v České republice, loni dokonce třetím nejprodávanějším vůbec hned za domácími evergreeny Octavií a Fabií. V našem redakčním testu jsme se mu podívali na zoubek a pátrali po tajemství jeho úspěchu a slávy.


Nový Saab 9-5 – první jízda

Nový Saab 9-5 – první jízda

autor: Matěj Slepička | datum: 6.10.2010

Automobilka Saab se poměrně rychle vzpamatovala z nedávné krize a prodeje automobilce Spyker. Nyní prosakují informace o příchodu houfu nových modelů, který odstartoval právě model 9-5 sedan.


Audi RS6 Avant

Audi RS6 Avant

autor: Matěj Slepička | datum: 21.9.2010

Pojďme se na Audi RS6 Avant podívat jako na vrchol rychlé rodinné přepravy a ne jako na supersport pro pět osob a nákup z Ikey. A garantuji vám, že budete překvapeni.


Ford Fiesta Sport

Ford Fiesta Sport

autor: Matěj Slepička | datum: 16.9.2010

Na Fiestu, kterou si vyladil Ken Block pro své promo video o likvidování pneumatik, nám chybí 554 koní a pohon všech kol. Přes svůj skromný výkon 96 koní nám tahle Fiesta Sport učarovala. Jak je to možné?


Hyundai i30 1,4i CVVT – Test

Hyundai i30 1,4i CVVT – Test

autor: Matěj Slepička | datum: 3.9.2010

Pokud vybíráte vůz nižší střední třídy, nemáte jednoduchý výběr. V této třídě je mnoho vozů a každý je něčím zajímavý. Ale pokud máte omezený rozpočet, bude vás zajímat ten, který je atraktivní svou cenou.


Subaru Impreza 2,0 R kombi

Subaru Impreza 2,0 R kombi

autor: Matěj Slepička | datum: 30.8.2010

Čeká vás výměna malého kupé či hatchbacku za ojeté rodinné kombi? Pokud je ve vás kus opravdového řidiče, zapomenete na český sen v podobě Octavie TDI s bezedným kufrem a začnete pomýšlet o něčem, co má alespoň geny legendárního sportovního vozu. A pokud jste navíc schopni ocenit pohon všech kol, pak vás srdce dovede právě k Impreze.


Ford Focus kombi - Redakční test

Ford Focus kombi - Redakční test

autor: Matěj Slepička | datum: 24.8.2010

Ford Focus kombi 1,6 TDCI měl u nás trochu ztížené podmínky, kromě toho, že jde o ojetinu, mu přitížila ještě jedna věc. Přesedl jsem do něj totiž rovnou z Focusu ST. Dalo by se tedy říci, že pokud v obyčejném Focusu zbyla nějaká ta špetka zábavy, tak ji všechnu překřičí vzpomínky na ST. Ale k mému překvapení je tomu trochu jinak. Minimálně schopnosti podvozku se totiž nebezpečně blíží těm z Focusu ST!


Ford Ranger v důkladném testu

Ford Ranger v důkladném testu

autor: Adam Špaček | datum: 18.8.2010

Klíčky od Fordu Ranger jsem přebíral se smíšenými pocity. Nepatřím totiž mezi ryzé fanoušky amerických pick-upů ani terénních vozů. Jak u mě Ranger dopadl, posuďte však z mých dojmů.


Ford Kuga

Ford Kuga

autor: Matěj Slepička | datum: 10.8.2010

Na Kugu jsme se v redakci opravdu těšili. Jednak má velmi atraktivní design a jednak má všechny předpoklady na velmi dobré jízdní vlastnosti. O ty se zasloužily geny z Focusu a pohon všech kol, který zvládne rozmístit točivý moment podle toho, kam je zrovna potřeba.


Ford Fiesta ST

Ford Fiesta ST

autor: Kateřina Janischová | datum: 6.8.2010

Seznamte se. Je to přesně ten typ auta, které si zamilujete od prvního okamžiku. Budete pyšní, že vám může říkat pane. Budete si do něj sedat s posvátností a šimráním v žaludku z dalších společných zážitků. Budete si náramně užívat zvědavé pohledy kolemjdoucích a kolemjedoucích.


Nissan GT-R – Test

Nissan GT-R – Test

autor: Matěj Slepička | datum: 26.7.2010

Pomalu mě přestává překvapovat, když se v den focení a testování nějakého zajímavého vozu něco nepředvídatelného pokazí. A ani Nissan GT-R nebyl výjimkou. Před focením zjišťujeme, že auto v myčce utrpělo takové poranění výfuku, které neumožňovalo více než nouzovou cestu do servisu. Ale vše špatné je pro něco dobré a nám se podařilo testování přesunout na brněnský okruh.


Škoda Superb 2,8 V6 30V

Škoda Superb 2,8 V6 30V

autor: Matěj Slepička | datum: 23.7.2010

Superb druhé generace je ve své nejsilnější motorizaci velmi dobrým vozem. Rozhodli jsme se proto podrobit testu nejsilnější variantu první generace Superbu. Nejde náhodou o podceňovaný klenot?


TONY KART 125 ROK

TONY KART 125 ROK

autor: Jan Havlát | datum: 14.7.2010

O víkendu jsme pro vás otestovali náčiní na závodění za „rozumné“ peníze. Motokáru s podvozkem TONY KART a motorem VORTEX 125 ccm připraveným pro třídu ROK. Tato motokára je určena především pro závodníky-učně. Přesto se musí řídit velmi obezřetně.


Ford S-MAX

Ford S-MAX

autor: Matěj Slepička | datum: 12.7.2010

Tento vůz se v testech často označuje za nejsportovnější MPV. Zajímá vás, jaký to pro vás bude šok, až budete muset z rodinných důvodů prodat svůj hothatch a pořídit si rodinný vůz?


BMW Z3 Roadster

BMW Z3 Roadster

autor: Matěj Slepička | datum: 14.6.2010

Vzhledem k tomu, že jste projevili zájem o testy dostupnějších sportovních vozů, připravili jsme test BMW Z3 Roadster s poněkud skromným označením motoru 1,8. Je Z3 s tímto motorem vhodná opravdu jen pro kadeřníky?


Ferrari 360 Spider F1 díl 1.

Ferrari 360 Spider F1 díl 1.

autor: Matěj Slepička | datum: 7.6.2010

Když se řekne Ferrari, všichni si představí prkenně tvrdou bestii, která si pohrává s řidičem jako kočka s myší. Ale dravost a brutalita italských supersportů za posledních 20 let trochu zjemnila. Jako první revoluční Ferrari, s kterým můžete být i kamarádi, přišlo na trh právě tohle. A když se objevila příležitost podrobit ho testu a focení, nešlo odolat.


Porsche 911 Carrera 4

Porsche 911 Carrera 4

autor: Matěj Slepička | datum: 17.5.2010

I přes to, že testů tohoto vozu bylo již napsáno nesčetně, vězte, že článek, který vám nyní předkládáme, přináší trochu nevšední přístup a odhalí i věci, o kterých jste s největší pravděpodobností doposud neslyšeli. Na začátku testu jsme se obávali, že Porsche 911 ztratilo velký kus charakteru a koncern Volkswagen z něj udělal jen rychlého Passata CC s motorem vzadu. Ale tak to není. To, co Porsche 911 slibuje atraktivním retro vzhledem, splní zejména svým projevem a jízdními vlastnostmi.


Ford Mustang Bullitt

Ford Mustang Bullitt

autor: Matěj Slepička | datum: 5.5.2010

Ve filmu Bullittův případ se odehrává jedna z nejznámějších automobilových honiček kinematografie. Steve McQueen se svým Mustangem Bullitt z roku 1968 pronásleduje ulicemi San Francisca nepřátelé v poněkud těžkopádném Dodge Chargeru. Na 40. výročí od zahájení výroby této klasiky, Ford představil Mustanga v limitované edici Bullitt znovu. Na pár okamžiků jsem měl možnost okusit, jak se tehdy McQueen cítil.


BMW Z4 M Coupé

BMW Z4 M Coupé

autor: Matěj Slepička | datum: 16.4.2010

BMW M3 E46 je velmi povedené auto, znalci uznávané jako jedno z nejlepších BMW všech dob. Jenže, co když sháníte něco ostřejšího na víkendové hrátky a komfort je vám spíše na obtíž? Pro příznivce této značky mezi zánovními ojetinami vyplave Z4M coupé.


« Previous 1 7 13 19 22 23 24 25 Next »